(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Vo Veľkých Kapušanoch odovzdajú 31 nájomníkom nové byty
@ Aktuálne -> Región     Dec 22 2004 - 13:40 GMT
Veľké Kapušany 22. decembra (TASR) - Skvelý vianočný a novoročný darček v podobe 31 bytov má pre obyvateľov Veľkých Kapušian v Michalovskom okrese pripravená tamojšia samospráva.

V štvorposchodovej budove v centre mesta sa na prvom poschodí nachádzajú aj tri bezbariérové byty pre telesne postihnutých obyvateľov. "Celkové rozpočtové náklady bytového domu, ktorý sme stavali dva roky, predstavovali zhruba 47 miliónov korún," uviedol dnes pre TASR primátor mesta Tibor Bodnár. Dodal, že ministerstvo výstavby poskytlo na výstavbu domu asi 10 miliónov, Štátny fond rozvoja bývania 15 miliónov a zvyškom prispela mestská pokladnica.

Noví nájomcovia sa do spomínaných bytov nasťahujú začiatkom januára budúceho roka. "V súčasnosti v bytovom dome robia revízie plynu, elektrickej energie a podobne," doplnil Bodnár. Poznamenal, že na budúci rok plánuje tamojšia samospráva dokončiť rozostavaný domov dôchodcov. Investičné náklady na jeho dokončenie predstavujú asi 27 miliónov korún. Ïalšou investičnou akciou je dobudovanie inžinierskych sietí na Sídlisku Centrum 2 pre výstavbu 28 nových rodinných domov.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/