(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mladý Hencovčan doplatil na vydieranie
@ Aktuálne -> Región     Jan 07 2005 - 14:40 GMT
Michalovce 7. januára (TASR) - Z trestného činu vydierania obvinil michalovský vyšetrovateľ 20-ročného Cyrila G. z Hencoviec okres Vranov nad Topľou.

Obvinený muž 2. januára vo večerných hodinách na miestnej komunikácii v obci Moravany v Michalovskom okrese s osobným motorovým vozidlom bez evidenčného čísla zablokoval cestu 29-ročnej žene, ktorú po vystúpení z vozidla fyzicky napadol. Potom vytiahol zbraň a priložil ju žene k hlave s vyhrážkou, že keď bude proti nemu vypovedať, zabije celú jej rodinu. Z miesta vydierania neskôr odišiel. Poškodená utrpela zranenia s dobou liečenia do sedem dní.

Obvineného stíhajú na slobode. Prípadom sa zaoberajú michalovské policajné zložky. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Demjanovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/