(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
PIATOK v športe /hokej, hádzaná/
@ Aktuálne -> Šport     Jan 08 2005 - 20:13 GMT
Hokej: HC Košice - Poprad 1:1 pp v 37. kole ST extraligy


HC Košice - Tatravagónka Poprad 1:1 po predåžení (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)

Góly: 37. Kmiť - 13. Š. Rusnák st. Rozhodovali: Jung - Višňovský, M. Valach, vylúčení: 8:10, navyše Kmiť 10 min za nešportové správanie - Slaninák 10 min za nešportové správanie, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, bez zmien, 1800 divákov.

Futbalový výsledok 1:1 nezmenilo ani predåženie, prvé v tejto sezóne na košickom ľade. Mužstvá tak porušili tradíciu, lebo doteraz vždy vyhrali domáci.

Víťazstvo v Liptovskom Mikuláši a návrat trénera Dušana Gregora na trénerskú lavičku sa síce prejavil vo väčšom nasadení Košičanov, ale bez streleckého efektu. Domáci mali síce opticky viac z hry i častejšie strieľali, ale Kožuchovi nedali príliš vyniknúť a ani sa do gólovej šance nedostali. Súperi však hrali v osobných súbojoch často až pritvrdo, zapåňala sa trestná lavica, ale góly sa rodili veľmi ťažko. Nakoniec oba padli práve z presilových hier - Poprad sa ujal vedenia v 13. min a po gólovom vákuu v 37. min Kmiť vyrovnal.

V záverečnej 20-minútovke mužstvá chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, pričom najväčšiu šancu mal veľmi dobre hrajúci Kledrowetz, ale jeho bombu v 44. min zastavila pravá žàdka popradskej bránky

***

Hokej: VTJ Topoľčany - HK VTJ Trebišov 6:3 v 34. kole I. ligy

VTJ Topoľčany - HK VTJ Trebišov 6:3 (1:0, 2:2, 3:1)

Góly: 22., 34. Hurtaj, 6. Králik, 41. Lauko, 57. Mleziva, 59. Šmotlák - 25. Šalata, 26. Koniar, 48. Milovčík. Rozhodovali: Pagáč - M. Junek, Müllner, vylúčení: 6:5, presilovky: 2:1, oslabenia: 0:0, 1285 divákov

Slušne hrané stretnutie malo vcelku vyrovnaný priebeh. V závere hostia v snahe vyrovnať sa netakticky vrhali do ofenzívy, pričom zabúdali na zadné dvierka, čo domáci využili a po vydarených brejkoch si poistili zaslúžené víťazstvo.

***

Hádzaná: Slováci odohrali s Košičanmi posledný test pred kval. ME

Košice 7. januára (TASR) - Slovenskí hádzanári odohrali v piatok posledné prípravné stretnutie pred vystúpením v I. fáze kvalifikácie majstrovstiev Európy 2006. V modelovanom stretnutí, ktoré sa hralo na 3x20 minút, bol v Košiciach ich súperom miestny 1. MHK, reprezentanti zvíťazili 35:27.

Dôležitejšie než výsledok však bola pre trénera Petra Hatalčíka možnosť otestovať všetkých hráčov, ktorých má na sústredení pri Zemplínskej šírave k dispozícii. "Bolo to len modelované stretnutie a hrali všetci, ktorým to zdravotný stav umožňoval. Zápas však ukázal, že s výnimkou Vala nemáme v kádri momentálne ozajstného kanoniera, ktorý by vedel vystreliť z diaľky," sprostredkoval svoje dojmy slovenský kouč. Jeho zverencov až do odchodu do poľského Radomu už čakajú iba tréningy, bez ďalších zápasových konfrontácií.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/