(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
V prešovských obchodných domoch hľadala polícia bomby
@ Aktuálne -> Región     Jan 08 2005 - 20:18 GMT
Košice /Prešov 8. januára (TASR) - Neznámy páchateľ v piatok večer pohrozil, že v prešovských obchodných domoch Tesco vybuchne bomba. Polícia na mieste žiadne výbušniny nenašla a po šíriteľovi poplašnej správy pátra.

Výjazdové skupiny vyslali po tom, čo neznámy páchateľ o 17.25 a 17.30 hod oznámil z verejného telefónneho automatu súkromnej bezpečnostnej službe, že v Tescu na Námestí legionárov a na Košickej ulici vybuche o 20.00 hod bomba. Vnútorné priestory obchodných domov a blízke okolie evakuovali a pyrotechnik ich prehľadal za pomoci služobného psa. Nenašiel však žiadne podozrivé predmety.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin šírenia poplašnej správy a páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov, informovala dnes hovorkyňa KR PZ v Prešove Magdaléna Fečová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/