(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
PIATOK v športe /hokej/
@ Aktuálne -> Šport     Jan 24 2005 - 08:28 GMT
Hokej: Kalamita nedovolila odohrať zápas I. ligy Sp.Nová Ves - Trnava

Bratislava 21. januára (TASR) - Stretnutie 38. kola I. hokejovej ligy VTJ Spišská Nová Ves - HK Trnava, ktoré malo byť na programe dnes (piatok 21.1.) preložili na štvrtok 27. januára, nakoľko trnavským hokejistom sa pre snehovú kalamitu a nezjazdnosť ciest nepodarilo doraziť do dejiska zápasu včas. Trnavčania pre husté sneženie uviazli medzi Martinom a Ružomberkom.

***

Hokej: Zápas P.Bystrica - Trebišov kontumovali v prospech domácich

Banská Bystrica 21. januára (TASR) - Valné zhromaždenie Združenia oddielov a klubov I. hokejovej ligy rozhodlo o kontumácii zápasu 2. kola medzi HK 95 Považská Bystrica a VTJ Trebišov s výsledkom 5:0 pre domácich.

V drese hostí neoprávnene nastúpili hráči Slovák, Drotár, Fedor a Holečko, proti čomu Považská Bystrica, ktorá zápas prehrala na ľade 0:7, podala námietku. Trebišov teda príde v tabuľke o tri body, Považskej Bystrici tri body pribudnú.

***

Hokej: PHK Prešov - VTJ Trebišov 7:5 v 38. kole I. ligy

PHK Prešov - VTJ Trebišov 7:5 (4:2, 0:2, 3:1)

Góly: 7., 56., 60. J. Baláž, 3. Mihálik, 8. Bochňa, 9. Baránok, 44. Velček - 18., 35. Gajdoš, 1. Slovák, 27. Šalata, 58. Franc. Rozhodovali: ¼. Jakubec - Gašparík, Mihajlo, vylúčení: 7:7, navyše: Segľa, Pavlovský obaja 10 minút OT - Dancsak 10 minút OT, Nádašdi, Rusnák obaja 10+10 minút OT, presilovky: 0:0, oslabenia: 1:0, 450 divákov

Východniarske derby bolo zaujímavé až do konca. Hostia išli do vedenia už v 24. sekunde, domáci ale v 3. minúte vyrovnali. Neskôr im stačili ďalšie tri minúty na to, aby dokonale zvrátili vývoj a otočili na 4:1 vo svoj prospech. Prešovčania však potom nezapreli slovenskú náturu, poľavili v koncetrácii a umožnili hosťom vyrovnať. V poslednej časti už Šarišania nenechali nič na náhodu a svoje víťazstvo podčiarkli v poslednej minúte gólom J. Baláža do opustenej trebišovskej bránky.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/