(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ŠTVRTOK v športe /hokej/
@ Aktuálne -> Šport     Jan 28 2005 - 08:41 GMT
Hokej: Do Košíc Lipiansky a Kreyzel, možno pribudne ďalší hráč

Košice 27. januára (TASR) - Funkcionári extraligového hokejového celku HC Košice sa vo štvrtok dohodli na príchode dvoch 30-ročných útočníkov. Jána Lipianskeho, naposledy hráča Karlových Varov a Luďka Kreyzela z Vítkovíc.

"K mužstvu by sa mali pripojiť už v piatok, predpokladám, že k dispozícii by mohli byť trénerom ešte tento týždeň. Treba však ešte dotiahnuť niektoré technické záležitosti okolo transferov. Prestupový termín končí 31. januára a nie je vylúčené, že do Košíc ešte nejakého ďalšieho hráča získame," povedal riaditeľ klubu Juraj Bakoš.

***

Hokej: Spišská Nová Ves - Trnava 2:4 v dohrávke 38. kola I. ligy

Spišská Nová Ves 27. januára (TASR) - Hokejisti Spišskej Novej Vsi prehrali vo štvrtkovej dohrávke 38. kola prvej ligy s Trnavou 2:4.

VTJ Spišská Nová Ves - HK Trnava 2:4 (0:0, 1:3, 1:1)

Góly: 31. Findura, 44. Ilavský - 26., 35. Szöke, 24. Bukovinský, 43. Lenár. Rozhodovali: R. Lauff - Gajan, Szabó, vylúčení: 4:2, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, 400 divákov

V odloženom stretnutí 38. kola sa zásluhou oboch mužstiev hral svižný a útočný hokej. Hosťom vyšiel úvod druhej tretiny, keď v rozpätí necelých dvoch minút strelili dva góly. Snaha Spišiakov dať gól bola korunovaná v polovici zápasu gólom Finduru. Ïalšie šance domácich s prehľadom riešil skúsený brankár Trnavy Mega. V tretej tretine Spišiaci vyvinuli úsilie skorigovať výsledok, ale takticky dobre hrajúca Trnava si už víťazstvo nenechala ujsť.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/