(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
KSK a talianski partneri majú záujem o spoluprácu
@ Aktuálne -> Verejná správa     Jan 28 2005 - 15:05 GMT
(Košický samosprávny kraj – tlačová správa) - Košický samosprávny kraj a zástupcovia European Project – Professional Association z Talianska majú záujem participovať na spoločných projektoch. Talianskych partnerov včera prijal predseda KSK Rudolf Bauer, na následnom spoločnom rokovaní sa zúčastnili odborní pracovníci Odboru regionálneho rozvoja Úradu KSK.

Cieľom pracovnej návštevy talianskych hostí v KSK je vyšpecifikovať oblasti spoločného záujmu a vytipovať projektové zámery pre spoločnú kooperáciu. Hostia boli oboznámení o rozvojových programoch v SR a nástrojoch na ich realizáciu, rozvojových prioritách KSK, pripravovaných projektoch KSK a plánoch na najbližšie obdobie. Pozornosť venovali podmienkam a možnostiam rozvoja malého a stredného podnikania a možnostiam využitia ekonomického potenciálu KSK.

Text: Soňa Jakešová

Foto: Marián Krlička


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/