(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Vyžrebovanie súťaže o 4 lístky na Hriešny tanec
@ Kultúra -> Tanec a Balet     Feb 07 2005 - 11:00 GMT
Štyri vstupenky na muzikálovú show Hriešny tanec, ktorú môžete vidieť v Jumbocentre v termíne od 11. do 13. februára už majú svojich majiteľov.

Agentúra AMADEUS a spoločnosť BOX NETWORK pripravili pre návštevníkov portálu www.cassovia.sk súťaž o vstupenky na toto nevšedné predstavenie v réžii Jána Ïurovčíka. Správna odpoveď na súťažnú otázku kto stvárnil jednu z hlavných postáv - tanečníka a učiteľa tanca (Johnny Castle) vo filmovej predlohe muzikálovej show je Patrik Swayze.

Spomedzi 116 správnych odpovedí sme vyžrebovali 4 výhercov: Radoslav Farkaš Zupkova 12, Ing. Albert Onofrej Nám. L. Novomeského 1, Zuzana Kijovská Hemerkova 10 a Ariadna Vendelová Turgenevova 3. O výhre budeme všetkých informovať aj telefonicky. Pre všetkých ktorý boli zaradení do žrebovania a navyhrali ale aj pre tých, ktorý sa súťaže nezúčastnili, alebo neodpoedali správne len pripomínam, že vstupenky v hodnote 650 Sk si ešte môžete zakúpiť v MIC.

mef


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/