(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
STREDA v športe /basketbal, futbal/
@ Aktuálne -> Šport     Feb 10 2005 - 08:40 GMT
Basketbal: Nitra - TU Košice 74:52 v 2.kole nadstavby extraligy mužov

skupina o 1.-6. miesto:

K¤CERO SPU Nitra - Slávia TU Košice 74:52 (29:26)

Najviac bodov: Páleník 21, Tomek 17, Dura 12 - Bučák 19, Probala 16, 650 divákov.

***

Basketbal: V Delte KOšice ďalšia Američanka - Brine Chaneyová

Košice 9. februára (TASR) - Súčasné slovenské majsterky, basketbalistky Delty I.C.P. Košice budú mať v družstve opäť dve Američanky. K Smithovej pribudla 196 cm vysoká pivotka Brine Chaneyová, ktorá bolo v Košiciach na skúške už v auguste, no vtedy nedošlo k dohode.

V klube medzitým skončili Slaughterová a Turnerová. Delta sa však opäť posilnila po postupe do osemfinále Európskej ligy.

***

Futbal: Nečakaný skon Františka Hoholka, dlhoročnej opory VSS Košice

Čaňa 9. februára (TASR) - Necelé tri mesiace pred svojimi 58. narodeninami zomrel v utorok na infarkt František Hoholko, bývalý čs. reprezentant, dlhoročná opora futbalistov VSS Košice. V kolektíve strojárov patril k najlepším strelcom.

Po skončení aktívnej činnosti pôsobil vo funkcii trénera mládežníckych aj seniorských celkov, viedol tiež jeden zo slovenských dorasteneckých výberov. Naposledy trénoval žiakov i mužov treťoligového FK Čaňa.

Posledná rozlúčka so zosnulým bude v piatok o 13.00 v košickom krematóriu.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/