(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Príďte na sviatok zaľúbených do kina DRUŽBA
@ Kultúra -> Podujatia     Feb 10 2005 - 13:17 GMT
(Umelecká agentúra GreArt - tlačová správa) –V snahe poskytnúť všetkým zamilovaným na Valentína netradičné prežitie sviatku zaľúbených uvedie kino DRUŽBA dňa 14. 2. o 20. 00 hod špeciálne premietanie komédie 50x a stále po prvý raz režiséra Petra Segala v hlavných úlohách s Adamom Sandlerom a Drew Barrymore.

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth má svoju budúcnosť dôkladne naplánovanú. Vo chvíľach, keď práve neopatruje morské živočíchy v havajskom Sea Life Parku, láme srdcia turistiek a pokúša sa nadviazať s nimi krátkodobé romance. Dlhodobý vzťah neprichádza uňho do úvahy, lebo by zmaril jeho dlhoročný sen o výprave na Aljašku. Keď sa jeho túžba stáva pomaly skutočnosťou dôjde počas skúšobnej plavby jeho škuneru k nečakanej nehode, pričom sa zoznámi aj s krásnou Lucy Whitmore, ktorej šarm mu hneď učarí. Poruší svoje vlastné pravidlo o zoznamovaní a dohodne si s ňou rande i na druhý deň. Lucy ho však považuje za blázna a zavolá pomoc. Lucy nemá potucha kto Henry je a on si pomaly uvedomuje, že ak si bude chcieť získať jej priazeň, bude musieť bojovať o jej srdce každý deň znova a znova až do konca života.

Predstavte si aj vy že svoju partnerku musíte získavať každý deň znova a znova a prídte si túto romantickú komédiu spoločne vychutnať do kina Družba .
Okrem príjemného filmového zážitku na Vás čaká v cene lístka za 60 Sk darček od firmy Ginka. Navyše môžte vstupenku po filme využiť ako 10% zľavu z konzumného v reštaurácii Sedliacky dvor na Bielej 3.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/