(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Basketbal: Iveta Bieliková už v Košiciach, cíti sa zdravá
@ Aktuálne -> Šport     Feb 15 2005 - 08:14 GMT
Košice (TASR) - Dlhoročná opora slovenskej basketbalovej reprezentácie a medzinárodne úspešného Ružomberka Iveta Bieliková sa v pondelok ubytovala v hoteli Slovan v Košiciach. Po odchode z maďarského Šopronu sa už zapojila do tréningového procesu majstrovského tímu Delta I.C.P.

"Na hernej skúške v Košiciach budem do štvrtka alebo piatka. To, že prípadne by som hrala v Delte a vrátila sa do slovenskej extraligy, beriem ako realitu a som sama zvedavá, ako to dopadne. Hoci som v tejto sezóne mala zdravotné problémy s chrbticou a dva mesiace som netrénovala, teraz som už po zdravotnej stránke v poriadku. Je pravda, že po skončení môjho angažmánu v maďarskej lige kontaktoval aj môj niekdajší klub z Ružomberoka, ale bolo to len raz a odvtedy sa neozvali."


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/