(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Hokej: Víťazmi turnaja M.Bucalu Košičania, účaťs Pražanov anulovaná
@ Aktuálne -> Šport     Feb 15 2005 - 12:25 GMT
Košice 15. februára (TASR) - Víťazmi tradičného, v poradí už 10. ročníka Memoriálu Michala Bucalu v hokejovom turnaji rozhodcov v Humennom sa stal tím KKR¼H Košice, ktorý v celom turnaji ani raz nezaváhal a dokonca už druhý raz po sebe neinkasoval ani jeden gól. Na druhom mieste skončil SsZ¼H Martin a tretie miesto si vybojovali rozhodcovia zo Ženevy.

Turnaj mal ale nepeknú dohru, keď vo finálovom zápase Košice - Praha za stavu 1:0 už v 13 sekunde pre košický tím, hostia z Prahy ignorovali rozhodcu a odmietli hrať bez dvoch potrestaných hráčov, zo zápasu v skupine so Ženevou a stretnutie sa predčasne skončilo. Direktoriát turnaja tak hlasovaním v pomere 4:1 rozhodol o anulovaní ich výsledkov na ľade a zaradil ich na posledné 6. miesto.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/