(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Stanovisko výberovej komisie k odpredaju mestských lesov
@ Aktuálne -> Verejná správa     Jun 18 2002 - 08:48 GMT
Podľa podmienok, ktoré boli zverejnené v domácej i zahraničnej tlači v súvislosti s vyhlásením obchodnej verejnej súťaže na predaj alebo prenájom lesného majetku o rozlohe 19 349,67 ha, s tým súvisiaceho majetku a stopercentného obchodného podielu Mesta Košice v spoločnosti Mestské lesy Košice, s.r.o., mali záujemcovia do 17. júna 2002 do 12. hodiny predložiť svoje súťažné návrhy. Na 13. hodinu zvolal predseda výberovej komisie námestník primátora Boris Farkašovský výberovú komisiu.

Komisia v stanovenom termíne neobdržala žiadny súťažný návrh.

Jediný záujemca o kúpu mestských lesov, ktorý v stanovenom termíne registrácie zložil účastnícku zálohu 1 milión euro, požiadal o predåženie termínu. Komisia túto žiadosť neakceptovala.

Výberová komisia doporučí primátorovi Zdenkovi Trebuľovi osloviť ďalších záujemcov v druhom kole obchodnej verejnej súťaže tak, aby sa celý postup mohol ukončiť do júlového zasadnutia mestského zastupiteľstva, ktoré bude rokovať o ozdravnom režime.

Mesto nebude zverejňovať nové inzeráty, listami osloví všetkých záujemcov, ktorí v stanovenom termíne registrácie (28. mája) nestihli zložiť požadovanú účastnícku zálohu
1 milión euro.

Túto tlačovú správu nám zaslala:
Zuzana Bobriková, hovorkyňa Magistrátu Mesta Košice
17. júna 2002


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/