(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal: Tréner Jozef Škrlík v Michalovciach skončil
@ Aktuálne -> Šport     Apr 13 2005 - 12:53 GMT
Michalovce 13. apríla (TASR) – Tréner Jozef Škrlík sa v stredajšom súboji dohrávaného 16. kola II. futbalovej ligy medzi Michalovcami a Slovanom Bratislava už neobjaví na lavičke domáceho ŠK Zemplín. K jeho predčasnému odchodu z postu kormidelníka úspešného zemplínskeho nováčika došlo v utorok predpoludním po vzájomnej dohode s vedením klubu.

"Nad odchodom z Michaloviec som sa zamýšľal už skôr. Je mi ľúto, že k tomu došlo práve deň pred zápasom so Slovanom Bratislava, ale na mojom rozhodnutí trvám. Komunikácia medzi mnou a vedením klubu v istých bodoch viazla, preto sme sa rozhodli, že vzájomnú spoluprácu ukončíme. Rozišli sme sa však korektne a som rád, že majiteľ klubu môj postoj akceptoval," poznamenal odchádzajúci lodivod, ktorý za posledný rok odkoučoval Michalovce v 33 majstrovských zápasoch, v ktorých si pripísal na konto 22 víťazstiev.

Prezident ŠK Zemplín Jaroslav Bovan, na margo utorňajších rošád v klube poznamenal: "Jeho rozhodnutie plne akceptujem, dohodli sme sa na okamžitom rozviazaní zmluvy a mužstvo už dnes povedie Emil Sudimák. Trénerovi Škrlíkovi chcem aj touto cestou poďakovať za jeho doterajšiu prácu v našom klube a zároveň mu chcem na novom pôsobisku zaželať veľa šťastia a úspechov."

Mužstvu Michaloviec patrí v tabuľke po osemnástich odohraných zápasoch so ziskom 32 bodov tretia priečka.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/