(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Kontrafakt odložil koncert na košickom Luníku
@ Kultúra -> Koncerty     Apr 22 2005 - 08:29 GMT
Bratislava (TASR) - Hip-hopová kapela Kontrafakt bola nútená zrušiť špeciálny koncert na košickom sídlisku Luník IX, ktorý bol naplánovaný na tento piatok.

Po tom, čo začiatkom týždňa miestnym obyvateľom vodárne pre dlhy odstavili dodávky pitnej vody, situácia sa vyhrotila a nedostatočná hygiena spôsobila, že na sídlisku sa začali šíriť rôzne infekčné ochorenia, medzi inými aj žltačka. "Situáciu sme po rozhovore s miestnym starostom dôkladne zvážili a rozhodli sa koncert odložiť," odôvodnil rozhodnutie manažér usporiadateľskej agentúry Küül kult Tomáš Marko.

Podľa jeho slov piatkový večerný koncert v košickom Jumbo centre, ktorý je už vypredaný, kapela samozrejme odohrá. "Po vyriešení situácie na Luníku IX oznámime nový termín konania koncertu," dodáva Marko.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/