(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Nenechajte si ujsť výstavu v Dolnej bráne

Košice očami našich výtvarníkov
@ Kultúra -> Výstavy     Apr 29 2005 - 09:05 GMT

(Krajské osvetové stredisko v Košiciach – tlačová správa) -- V rámci Dňa mesta Košice pripravilo Krajské osvetové stredisko v Košiciach pre priaznivcov výtvarného umenia lahôdku v podobe tematickej výstavy umelcov z metropoly východu ´Košice ako ich vidíme´. Už v nedeľu 1. mája o 15:00 hod. priestory archeologického komplexu Dolná brána na Hlavnej ulici ožijú rozmanitými pestrofarebnými ukážkami umeleckej tvorivosti.

Výstava sa už stala tradičnou udalosťou v rámci každoročných májových osláv a je sviatkom pre mnohých košických výtvarníkov, ktorí majú jedinečnú príležitosť prezentovať svoje práce pred širokou verejnosťou.

Jej aktuálny ročník ponúkne do pozornosti diela 19-tich umelcov, ktorí priblížia návštevníkom svoje vlastné videnie mesta, v ktorom žijú.

Jednotlivé obrazy budete mať možnosť obdivovať len do 9. mája, preto neváhajte a spríjemnite si nedeľné popoludnie či budúcotýždňové pracovné povinnosti nasatím jedinečnej atmosféry krásnych výstupov skåbenia talentu, tvorivosti a vzťahu ku Košiciam v podaní našich výtvarníkov.


Andrea NITKULINCOVÁ


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/