(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Prežite divokú tanečnú show s Ruslanou a finalistami Miliónového tanca!
@ Kultúra -> Tanec a Balet     May 06 2005 - 14:03 GMT
Vo veľkej tanečnej show vás roztancujú finalisti Miliónového tanca a Ruslana. Príďte sa dosýta vytancovať v piatok 3.júna o 19:00 do Mestskej športovej haly v Prešove.

V jedinečnom spoločnom vystúpení 3 júna 2005 o 19.00 v Mestskej Hale v Prešove uvidíte víťazku Eurovízie Ruslanu a finalistov šou snov Miliónový tanec. Čaká na Vás jedinečná show plná pyrotechnických efektov, výbornej hudby a fantastického tanca. Ruslana a finalisti šou snov Miliónový tanec pripravia neopakovateľné veľkolepé divadlo zložené z hudby a tanca.

Nenechajte si ujsť prvé verejné vystúpenie finalistov Miliónového tanca. Vynikajúca Ruslana a finalisti Miliónového tanca - Lepšie raz vidieť ako 100 krát počuť. Predaj vstupeniek v
sieti TICKETPORTAL a TICKET ART. Cena vstpenky je: 399,-Sk, v deň koncertu: 449,-Sk.

(tlačová správa)

+ + + + SڍAŽTE O 20 VSTUPENIEK + + + +

Redakcia www.cassovia.sk v spolupráci s agentúrou MUZIKÁL SLOVENSKO,s.r.o. pripravila pre Vás súťaž o 20 vstupeniek na túto jedinečnú show. Stačí, ak do utorka 31.5.2005 pošlete správnu odpoveď na otázku: víťazkou akej medzinárodnej speváckej súťaže je RUSLANA? a budete mať šťastie pri žrebovaní. Svoje odpovede aj s tel. číslom (na ktorom Vás v prípade vyžrebovania môžeme kontaktovať) posielajte na adresu [email protected], do predmetu správy napíšte "SUTAZ". V prípade že pošlete viac ako jednu odpoveď z rovnakej e-mailovej adresy, budete zo žrebovania automaticky vyradený. Každý vyžrebovaný súťažiaci vyhráva jednu vstupenku! Žrebovanie sa uskutoční v utorok 31.5.2005. Výhercov upovedomíme telefonicky a ich mená zverejníme na našich stránkach.

-mef-


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/