(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Výstavu Relax - zdravie - krása pripravujú v košickom Dome techniky
@ Obchod -> Výstavy     May 11 2005 - 08:08 GMT
Košice (TASR) - Priblížiť nové trendy zo svete módy a poukázať na zdravý životný štýl je cieľom 6. ročníka výstavy Relax - zdravie - krása, ktorú na 12. - 14. mája pripravujú v košickom Dome techniky.

Na výstave sa zúčastní 29 priamych vystavovateľov, ktorí zastupujú 57 firiem na celkovej ploche 1200 metrov štvorcových. Ako informovali dnes na tlačovej konferencii organizátori, na svoje si prídu odborníčky z oblasti kaderníctva, kozmetiky, nechtového dizajnu, manikúry, pedikúry ale aj široká verejnosť.

Návštevníci nájdu na výstave dekoratívnu, liečivú, telovú, ošetrujúcu aj vlasovú kozmetiku, výrobky pre nechtový dizajn, parfumy, doplnky zdravej výživy, riady pre zdravé varenie ako aj výrobky pre relaxáciu a zdravý spánok.

Súčasťou výstavy je aj odborný sprievodný program a prezentácie firiem.

Novinkou budú súťaže pre odborníčky z oblasti nechtového dizajnu a japonského tetovania.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/