(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Pri Rudnej v dôsledku zrážky s Aviou zahynul 22-ročný vodič mercedesu
@ Aktuálne -> Doprava     May 15 2005 - 06:51 GMT
Košice (TASR) - Na štátnej ceste v katastri obce Rudná v Rožňavskom okrese došlo včera krátko pred poludním k tragickej dopravnej nehode.

Vodič mercedesu, 22-ročný Tomáš S. z Roštára, predbiehal v pravotočivej zákrute iné motorové vozidlo, pričom sa čelne zrazil s nákladnou Aviou vedenou 46-ročným Milanom M. z Brezna.

Vodič nákladného vozidla pri zrážke utrpel iba ľahké zranenia, ktoré si vyžiadajú dva týždne liečenia. Vinník nehody však na mieste zomrel. Na jeho tele bude vykonaná pitva, ktorá okrem príčiny smrti stanoví aj prípadné požitie alkoholu. U vodiča Avie alkohol policajti nezistili.

Súhrnná škoda na oboch vozidlách predstavuje zhruba 100 tisíc korún, informovala TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Demjanovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/