(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Profil nového prezidenta U.S. Steel Košice Davida H. Lohra
@ Aktuálne -> Rôzne     Jun 01 2005 - 20:34 GMT
Bratislava/Košice 1. júna (TASR) - Novým viceprezidentom United States Steel Corporation pre prevádzky v Európe a prezidentom U.S. Steel Košice je od dnešného dňa David H. Lohr. TASR v tejto súvislosti prináša jeho profil.

Podľa informácií z webovej stránky spoločnosti U.S.Steel Košice (www.usske.sk), je nový prezident U.S. Steel Košice David H. Lohr rodák z Mount Pleasant v štáte Pennsylvánia. V roku 1975 absolvoval univerzitu v Pittsburghu s vedeckou hodnosťou bakalár priemyselného inžinierstva a v roku 1998 ukončil na štátnej univerzite v Pennsylvánii program výkonného manažmentu.

Svoju kariéru v spoločnosti U. S. Steel začal v roku 1974 v National Plant, bývalom závode na výrobu rúr v McKeesporte v štáte Pennsylvánia. Skôr, než bol menovaný za asistenta vedúceho úpravní, prešiel v závode sériou vedúcich funkcií.

Dozor nad záverečnou stavbou a spustením rúrovne na výrobu bezšvových rúr vo Fairfielde, štáte Alabama, mu zverili v roku 1982. Prevádzkovým manažérom v tomto závode sa David Lohr stal v roku 1986.

V roku 1994 bol povýšený na generálneho manažéra produktov z rúr na pittsburskom riaditeľstve spoločnosti U. S. Steel a v roku 1996 ho vymenovali za generálneho manažéra v Mon Valley Works. V roku 1999 bol povýšený na prevádzkového viceprezidenta pre výrobky z plechu a za prevádzkového viceprezidenta podniku bol menovaný v roku 2003.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/