(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
UTOROK v športe /basketbal, tenis/
@ Aktuálne -> Šport     Jun 07 2005 - 21:20 GMT
Basketbal: V Delte otáznik nad trénerom, do kempu majú prísť dve Srbky

Košice 7. júna (TASR)- Do konca tohto týždňa bude známy tréner dvojnásobných majsteriek Slovenska v basketbale žien Delty I.C.P. Košice. Doterajšiemu úspešnému kormidelníkovi Vladimírovi Karnayovi, ktorý priviedol tím aj do Pohára FIBA a Euroligy, totiž už 31. mája vypršala dvojročná zmluva. Je veľmi pravdepodobné, že ku kolektívu sa už nevráti, hoci rokovania s klubom pokračujú.

Bez ohľadu na to už funkcionári Delty myslia na posilnenie kádra. Boli si pozrieť aj nedávne finále srbského šampionátu Novi Sad-Vršac a "vybrali si" dve hráčky- 197 cm pivotku Pavlovičovú a 185 cm krídelníčku Mikičovú. Košičanky od pondelka 13. júna formou kempu odštartujú prípravu na novú sezónu a túto dvojicu majú 16. júna privítať a potom vyskúšať v kempe. Vzhľadom na to, že Košičanky by mali hrať v nasledujúcej sezóne možno až tri súťaže potrebujú dostatočne široký, ale aj kvalitný káder. Musia sa však riadiť podľa toho, ako sa im podarí naplniť rozpočet. Mal by byť vyšší ako v minulej sezóne.

***

Tenis: Švarc postúpil na Steelers Cupe do 2. kola

Košice 7. júna (TASR) - Slovenský tenista Ladislav Švarc postúpil na 3. ročníku Steelers Cupu v Košiciach (dotácia 25.000 dolárov), prvom z dvoch tohtoročných slovenských challengerových turnajov zaradených do okruhu ATP, do 2. kola. V úvodnom kole si poradil s Argentínčanom Diegom Moyanom 7:5, 6:2.

dvojhra - 1. kolo: Ladislav Švarc (SR) - Diego Moyano (Arg.) 7:5, 6:2, Vasilis Mazarakis (Arg.) - Adam Vejmelka (ČR) 7:5, 6:2, Francesco Piccari (Tal.) - Francisco Costa (Braz.)1:6, 6:3, 6:3


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/