(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Jazdectvo: Sezóna ródeových jazdcov tretí rok po sebe začína v Janovíku
@ Aktuálne -> Školstvo     Jun 22 2005 - 17:45 GMT
Košice 22. júna (TASR) - Na ranči v Janovíku odštartuje v sobotu 25. júna o 13.00 h úvodným podujatím päťdielny seriál pretekov Slovenského ródeového šampionátu, ktorý zastrešuje Asociácia ródeových športov SR. Ródeo Janovík už tretí rok po sebe otvára na Slovensku sezónu ródeových jazdcov.

Ako informovali organizátori na stredajšej tlačovej konferencii, prihlásených je vyše 30 jazdcov z celého Slovenska (Bratislava, Dunajská Streda,Martin,Žilina, Banská Štiavnica a najviac z východu). Zmerajú si sily v troch rýchlostných disciplínach- dostihoch okolo sudov, okolo bránok a v rýchlostnom slalome medzi tyčami a v troch pracovných disciplínach (chytanie a oddeľovanie dobytka od stáda). Podujatie spestria mnohé súťaže, zábavné vystúpenia (ródeový klaun, konský šaman a pod.), pravá westernová prestrelka a vyvrcholením bude večerný country bál so skupinou Bonanza.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/