(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Samosprávne kraje sa predstavia v Bruseli
@ Aktuálne -> Verejná správa     Jul 03 2002 - 16:06 GMT
V stredu 3. júla v popoludňajších hodinách odletel na pracovnú cestu do Bruselu predseda Košického samosprávneho kraja Rudolf Bauer, jeho podpredseda Michal Iľko a Ján Hurný z oddelenia regionálneho rozvoja Úradu KSK.

Predstavenie regiónov Východného Slovenska je hlavnou úlohou prvej zahraničnej prezentácie Košického samosprávneho kraja zástupcom bruselskej administratívy Európskej únie a potencionálnym zahraničným partnerom a investorom.

Oficiálna prezentácia sa uskutoční v spolupráci so Slovenskou priemyselnou a obchodnou komorou, pobočkou v Košiciach. Jednotlivé prezentácie sa uskutočnia 4. júla 2002 so začiatkom o 15.00 hod. v Bruseli na pôde Misie SR pri EÚ.

V rámci tejto prezentácie vystúpia aj zástupcovia Centra ekonomického rozvoja U.S. Steelu a spoločnosti Gilbos NV ako reprezentanti zahraničných investorov na Východnom Slovensku. Košický región bude zastúpený aj spoločnosťami VSS a.s. a Dom Techniky Košice.

V máji 2002 podpísal predseda Košického samosprávneho kraja Rudolf Bauer s predsedom Prešovského samosprávneho kraja Petrom Chudíkom „Rámcovú dohodu o spolupráci“ medzi týmito krajmi. Jej súčasťou je koordinácia o podpora spoločných projektov a vzájomná spolupráca v prospech hospodárskeho a sociálneho rozvoja oboch susediacich krajov. V náväznosti na ňu vystúpi aj predseda Prešovského samosprávneho kraja Peter Chudík a zástupcovia firiem Tatravagónka Poprad a Tomark Prešov.

3. júla 2002

Túto tlačovú správu nám poslala Lívia Uličianska - Kancelária predsedu Košického samosprávneho kraja


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/