(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Na Spišské výstavné trhy prišlo 13 500 návštevníkov
@ Aktuálne -> Región     Jul 17 2005 - 20:27 GMT
Spišská Nová Ves 17. júla (TASR) - Vyše sto firiem zo Slovenska i zahraničia sa predstavilo samostatne alebo v spoločnom stánku na 38. ročníku Spišských výstavných trhov, ktoré sa dnes skončili v Spišskej Novej Vsi. Počas štyroch dní videlo ponuku výrobkov a služieb predovšetkým z oblasti stavebníctva, nábytkárstva, bytového textilu a doplnkov 13 500 návštevníkov.

V súťaži o najlepšiu expozíciu ocenila odborná porota v sekcii Postav dom firmu Unimat z Prievidze a Oelto zo Spišskej Novej Vsi. "Vystavovatelia mali k dispozícii 1 100 štvorcových metrov (m2) interiérovej plochy v priestoroch Zimného štadióna a ďalších 400 m2 v exteriéri," povedala TASR riaditeľka usporiadateľskej spoločnosti Spiš-View-Trading zo Spišskej Novej Vsi Mária Kleinová. Doplnila, že záujem návštevníkov pútali aj výrobcovia či predajcovia rôznych druhov nábytku, sedacích súprav, záhradných altánkov a ďalších doplnkov do domu i záhrady.

V centre Spišskej Novej Vsi od štvrtka do nedele prebiehal aj tradičný Spišský trh. Ide o jedno z najstarších podujatí tohto druhu na Slovensku. Tohtoročný, ktorý otvoril predseda Národnej rady SR Pavol Hrušovský, bol už 50. v poradí. Okrúhle jubileum podčiarkol pestrý sprievodný kultúrny a zábavný program.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/