(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košickí policajti vypátrali mladistvého páchateľa lúpeže
@ Aktuálne -> Rôzne     Jul 20 2005 - 12:51 GMT
Košice 20. (TASR) - Košickí policajti vypátrali 15-ročného lúpežníka, ktorý prepadol 13-ročnú žiačku špeciálnej základnej školy a olúpil ju o 100 korún.

Ako informovala hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Demjanovičová, mladistvého Erika G. z Košíc obvinil vyšetrovateľ pre trestný čin lúpeže. Obvinený 15. júla večer na košickom Staničnom námestí dievča fyzicky napadol a okradol. Po kopanci do chrbta upadlo do bezvedomia a strávilo tri dni v nemocnici.

Pre ten istý trestný čin obvinil vyšetrovateľ aj 23-ročného, raz súdne trestaného Štefana B. z Kráľovského Chlmca v okrese Trebišov. V pondelok pred polnocou pred rodinným domom v Kráľovskom Chlmci fyzicky napadol 58-ročného dôchodcu Ladislava B. a ukradol ho o 1 500 korún. K zraneniu poškodeného nedošlo. Lupič skončil v policajnej cele a sudca rozhodne o jeho vzatí do väzby.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/