(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Mladú ženu z Krompách predala kupliarka v ČR za 30 000 korún na prostitúciu
@ Aktuálne -> Región     Jul 24 2005 - 08:40 GMT
Košice 23. júla (TASR) - Za 30 000 korún predala v Čechách kupliarka z Richnavy v Gelnickom okrese a jej kumpáni 20-ročnú Silviu z Krompách. V meste Dubí ju nútili k prostitúcii.

Spišskonovoveský vyšetrovateľ obvinil v piatok 37-ročnú Ivetu H. pre trestný čin obchodovania s ľuďmi a kupliarstva v spolupáchateľstve a v cele policajného zadržania čaká na verdikt sudcu o väzobnom stíhaní.

Krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová včera spresnila, že obvinená spolu s doposiaľ nestotožnenými osobami 26. júna zobrala Silviu násilím do osobného motorového vozidla. Donútili ju vycestovať s nimi do ČR, kde ju za 30 000 korún predali neznámej osobe. Tá mladej žene zobrala doklady a pod hrozbou fyzického násilia nútila v Dubí k prostitúcii.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/