(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Slovenskí dovolenkári v Egypte nemajú o výbuchoch v Šarm aš-Šajchu informácie
@ Aktuálne -> Rekreačné zóny     Jul 24 2005 - 08:46 GMT
Košice/Hurghada 23. júla (TASR) - Slovenskí dovolenkári v niektorých egyptských letoviskách ešte v sobotu predpoludním nemali o teroristických výbuchoch a obetiach v Šarm aš-Šajchu žiadne informácie.

Prekvapený bol napríklad dovolenkár Marcel Sekela z Nižnej Myšle v okrese Košice - okolie, keď mu otec zatelefonoval do egyptskej Hurghady pri Červenom mori a informoval sa, či sú s manželkou v poriadku. "Nikto nás o tom neinformoval. Normálne sa chodí na pláž, k bazénom, chodí sa na obed, proste, nič sa nezmenilo," povedal Marcel v telefonickom rozhovore pre TASR. Všimol si však, že v ich hoteli Morská čajka sprísnili kontroly pri vstupe a hliadkujúci vojaci nedovoľujú vodičom áut zastavovať pri objekte.

Len v egyptskej Hurghade dovolenkuje v týchto dňoch niekoľko tisíc slovenských turistov, na fakultatívne výlety za pamiatkami ich sprevádzajú vojaci.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/