(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Recidivista vyrábal v Spišskej Novej Vsi päťstokorunáčky na počítači
@ Aktuálne -> Región     Aug 06 2005 - 08:28 GMT
Košice (TASR) - Falošne päťstokorunáčky vyrábal v byte na Hutníckej ulici v Spišskej Novej Vsi 19-ročný recidivista Michal K. Vyšetrovateľ ho obvinil z falšovania peňazí a od štvrtka je vo väzbe v Levoči.

Obvinený od marca do apríla po predchádzajúcej dohode s doposiaľ neznámym páchateľom vyrobil na počítači najmenej 20 kusov falzifikátov bankoviek v nominálnej hodnote 500 korún, informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. V Spišskej Novej Vsi na trhovisku v novinovom stánku chcel obvinený platiť falošnými peniazmi.

V zmenárni v Spišskej Novej Vsi predložila vo štvrtok 34-ročná žena na výmenu na slovenskú menu 50 eur. Kontrolou bankovky zistili, že vykazuje znaky falzifikátu. Bankovku pošlú na expertízu do NBS v Bratislave.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/