(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Michalovskí hasiči hľadali v Laborci telo utopenca
@ Aktuálne -> Región     Aug 09 2005 - 19:07 GMT
Michalovce 9. augusta (TASR) - Približne tri hodiny trvala pátracia akcia michalovských hasičov, ktorí v rieke Laborec v katastri Michaloviec hľadali utopenca. Telo však kvôli zvýšenej hladine spomínaného vodného toku nenašli.

"Pátranie bolo sťažené práve tým, že po dažďoch hladina Laborca stúpla a jeho voda tečie dosť prudko. ažko predpokladať, kde sa telo môže nachádzať," uviedol dnes pre TASR Alexander Nejedlý z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Michalovciach. Dodal, že prudký tok mohol telo odplaviť v smere na Lastomír alebo sa mohlo zakliesniť pod korene stromov. "Prehľadali sme asi tri kilometre vo vode aj na brehu rieky, našli sme iba vetrovku a tašku, či sa v akcii bude pokračovať aj v stredu, neviem," doplnil Nejedlý. V prípade, že tok bude naďalej veľmi rýchly, ani ďalšie pátranie nemusí priniesť úspech.

O tele človeka údajne odetého do riflí a trička, ktorého niesol okolo poludnia tok rieky, informoval políciu istý Michalovčan.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/