(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
ŠTVRTOK v športe /hokej, hádzaná/
@ Aktuálne -> Šport     Aug 11 2005 - 21:35 GMT
Hokej: HC Košice remizovali s HC Hamé Zlín 0:0 na Rona Cupe v Trenčíne

HC Košice - HC Hamé Zlín 0:0

Rozhodcovia: Konc - Bulko, Mášik, 695 divákov.

***

Hádzaná: Na Memoriál T. Jakubču štartuje 6 elitných družstiev žien

Michalovce 11. augusta (TASR) - V starej športovej hale v Michalovciach sa od piatka do nedele uskutoční medzinárodný turnaj hádzanárok 13. ročník Memoriálu Tomáša Jakubču.
Šesť družstiev z piatich krajín rozdelili organizátori do dvoch skupín. V A-skupine sa predstaví účastník Ligy majstrov SPR Lublin (Poľ.), Radnički Belehrad (SČH) a usporiadajúca Iuventa. V B-skupine budú štartovať dvaja účastníci Pohára EHF DVSC Debrecín (Maď.) a RK Hummel Belehrad (SČH), Akademia Tarnopoľ (Ukr.).

Program turnaja:

piatok 12. augusta:
17.00 Michalovce - Radnički
19.00 Debrecín - Tarnopoľ

sobota 13. augusta:
10.00 Tarnopoľ - Hummel
11.20 slávnostné otvorenie
12.00 Radnički - Lublin
15.00 Hummel - Debrecín
17.00 Lublin - Michalovce
19.00 o 5. miesto

nedeľa 14. augusta:
9.00 o 3. miesto
11.00 finále
12.20 slávnostné zakončenie

***

Hádzaná: Pivotka Kundruátová zrušila zmluvu s Iuventou Michalovce

Michalovce 11. augusta (TASR) - V Michalovciach sa od piatka do nedele uskutoční už XIII. ročník Memoriálu Tomáša Jakubču v hádzanej žien, na ktorom sa predstaví šesť družstiev z piatich krajín - DVSC Debrecín (Maďarsko), Akademie Tarnopoľ (Ukrajina.), SPR Lublin (Poľsko), Radnički Belehrad a Hummel Belehrad (Srbsko a Čierna Hora).

V tíme domácej Iuventy sa už neobjaví Miroslava Kundrátová. Tridsaťdvaročná pivotka sa už nepripravuje pod vedením trénera Dušana Daniša. "Po prvých dňoch prípravy Kundrátová uznala, že to už po fyzickej stránke nie je z jej pohľadu ono a rozhodla sa zrušiť profesionálnu zmluvu. My sme to akceptovali a do WHIL rátame s dvojicou pivotiek Kalaninová - Fialeková," prezradil manažér michalovského klubu Pavol Mačičák.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/