(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
O privatizáciu letísk v Bratislave a Košiciach má nateraz záujem 49 investorov
@ Aktuálne -> Doprava     Aug 19 2005 - 07:29 GMT
Bratislava (TASR) - Podmienky tendra na privatizáciu Letiska M. R. Štefánika - Airport Bratislava, a. s. (BTS), a Letiska Košice - Airport Košice, a. s., si vybralo 49 záujemcov.

Na včerajšom prvom stretnutí 9-členného výboru pre proces privatizácie týchto letísk na pôde Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií (MDPT) SR o tom informoval poradca pre privatizáciu, Meinl Bank AG.

Ako TASR ďalej informovala riaditeľka odboru komunikácie MDPT Tatjana Kelcová, záujemcovia môžu predkladať predbežné ponuky do 5. septembra. Z týchto ponúk výberová komisia v spolupráci s medzinárodným poradcom zostaví približne do 10 dní na základe tzv. short listu, teda kritérií, ktorými sú finančná ponuka, ekonomická sila a stratégia investora, užší zoznam uchádzačov (5), ktorým umožní vstup do tzv. data room. Následne do dvoch mesiacov ich vyzve na predloženie konečných záväzných privatizačných ponúk .

Víťaz medzinárodného tendra by mal byť známy do konca roka 2005.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/