(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Našiel sa psík – hľadá sa pôvodný, alebo nový majiteľ...
@ Aktuálne -> Rôzne     Aug 25 2005 - 14:44 GMT
Pred týždňom počas víkendu zablúdil na moju chatu pri Myslave psík. Spočiatku sa nás bál, len čo dostal nažrať, hneď sa stal náš najväčší kamarát. Keďže však počúva na povely, mám pocit, že sa niekomu stratil. Pokiaľ by sa nenašiel jeho pôvodný majiteľ, bol by som rád, keby si ho vzal niekto, kto sa dokáže o psa postarať a nájde v ňom nového priateľa.

Nebývam na chate denne a do bytu si ho vziať nemôžem. Tento psík ma presvedčil o tom, čo je psia vernosť. Stalo sa to takto, že potom, čo sme na chate strávili víkend, po odchode som deťom hovoril, že už ho asi neuvidia, pretože on sa zatúla niekam ďalej. Bolo mi ho ľúto, pretože ma všade verne nasledoval krok za mnou.

Keď sme prišli na chatu na ďalší víkend, nechcel som veriť tomu, čo som videl. Psík bol presne na tom istom mieste, kde sme ho zanechali. Celý týždeň spal pred dverami... na mojich teniskách. Bol som prekvapený, že tenisky ostali vonku. Keď som otvoril chatu, zistil som, že neostali, že to nie sú moje, pretože moje sú vo vnútri. Odkiaľ sa vzal ten druhý pár, na ktorom týždeň spal? Predpokladám, že ako mi stále kráčal pri nohách, zapamätal si moje tenisky. Potom zhodou okolností našiel úplne rovnaké v nejakej inej záhrade, preniesol ich do mojej, spal na nich a čakal týždeň, kedy sa vrátime.

Je za nami ďalší víkend so psíkom priateľskej a hravej povahy, ktorý má veľmi rád deti a poslúcha. Ak by ho podľa fotiek spoznal pôvodný majiteľ, zavolajte mi. To by však bola veľká náhoda... Teda - pokiaľ by ste mali o psíka záujem a chceli ho, pokojne mi zavolajte na t.č. 0907 913 464. Bol by som rád, keby mal viac ako „víkendového majiteľa“.

- sl -


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/