(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
U.S.Steel ohlásila zmeny vo vedení obchodného úseku organizácie
@ Aktuálne -> Rôzne     Sep 02 2005 - 09:15 GMT
Košice (TASR) - Spoločnosť U. S. Steel s platnosťou od včera ohlásila zmeny vo vedení obchodného úseku organizácie.

Podľa oznámenia United States Steel Corporation do pozície senior viceprezidenta pre predaj bol menovaný James Kutka. Bude zodpovedný za predaj a marketing plochých valcovaných výrobkov na celom severoamerickom teritóriu.

"Toto povýšenie oceňuje odhodlanie pána Kutku pri presadzovaní ocele ako vysoko žiadaného materiálu na našich trhoch a zabezpečovaní pozície spoločnosti U. S. Steel ako popredného dodávateľa," povedal hlavný operačný šéf spoločnosti John H. Goodish.

James Kutka, rodák z Cantonu, v štáte Ohio začal svoju kariéru v roku 1967 ako robotník vo výrobe v niekdajšej Canton Roll & Machine Works. Po dokončení štúdií na University of Akron v roku 1970, kde získal titul v oblasti účtovníctva, obsadil viaceré pozície v Canton Works a niekoľkých ďalších prevádzkach U. S. Steel. Počas 80. rokov zastával viacero dôležitých postov v oblasti účtovníctva, nákupu, plánovania a predaja. V roku 1993 bol menovaný do pozície generálneho manažéra pre ľudské zdroje. Pracoval ako generálny manažér procesného reinžinieringu a ako generálny manažér pre marketing a plánovanie plochých výrobkov v roku 1996. V roku 1997 sa stal generálnym manažérom pre automobilové výrobky. Funkcie viceprezidenta pre predaj sa ujal v roku 2001 a v roku 2002 prevzal navyše post prezidenta United States Steel International, Inc.

Rovnako s platnosťou od 1. septembra sa do vedenia spoločnosti v Pittsburghu vracia Joseph R. Scherrbaum ako viceprezident pre predaj plochých valcovaných výrobkov a služby zákazníkom. Scherrbaum pracoval ako viceprezident pre predaj v U. S. Steel Košice, kde zohral kľúčovú rolu pri budovaní pozícií U. S. Steel na európskych trhoch.

Josepha Scherrbauma nahradí John B. Peters, ktorý donedávna pracoval ako generálny manažér pre bielu techniku, pocín a kontajnery vo vedení spoločnosti v Pittsburghu a ako generálny manažér pre centrum automobilových výrobkov v meste Troy v štáte Michigan.

TASR o tom informoval hovorca spoločnosti U. S. Steel Košice Ján Bača.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/