(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Polícia vypátrala páchateľov útokov, následkom ktorých zomreli dvaja ľudia
@ Aktuálne -> Rôzne     Sep 26 2005 - 18:55 GMT
Košice 26. septembra (TASR - Polícia vypátrala a obvinila z trestného činu ublíženia na zdraví v spolupáchateľstve štyroch Košičanov, ktorí koncom júna spôsobili smrť dvoch pravdepodobne bezdomovcov.

Obvinení 26-ročný Martin H., 34-ročný Ján D., 31-ročný Ladislav M. a 30-ročný Jozef G. v noci z 29. na 30. júna na Slaneckej ceste v Košiciach fyzicky napadli 29-ročného Mareka H. z obce Kluknava v Gelnickom okrese. Spôsobili mu rozsiahle zranenia v oblasti tváre, ktorým 14. júla vo FN Louisa Pasteura v Košiciach podľahol.

V tú istú noc, okolo 23. hodiny na Ždiarskej ulici pred obytným blokom, brutálne napadli aj 51-ročného Františka B. z Košíc. Rovnako na neho zaútočili tupým predmetom do oblasti tváre a spôsobili mu ťažké zranenia (zlomeniny kostí v oblasti tváre), v dôsledku ktorých na mieste zomrel.

Troch obvinených už boli vzatí do vyšetrovacej väzby. Po Jozefovi G., ktorý je na úteku, polícia pátra.

TASR o tom dnes informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/