(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Košický Silvester bude na dvakrát - pre deti a pre dospelých
@ Aktuálne -> Rôzne     Dec 28 2005 - 18:01 GMT
(TASR) - Po minuloročnom úspechu detského Silvestra pripravujú Košice aj v závere tohto roka dva programy, ktoré symbolicky ukončia rok 2005.

Hovorkyňa Magistrátu mesta Košice Zuzana Bobriková dnes informovala, že predpoludním od 10. hodiny sa stretnú najmenší obyvatelia mesta na Malej scéne Štátneho divadla, kde je pripravený Detský Silvester a Divadelné všeličo pre deti. V programe zaznejú pesničky, rozprávka o tom, ako dobro zvíťazí nad zlom v podaní šermiarskej skupiny spoločnosti Via Cassa a deti prednesú svoje vinše a želania mestu. Presne napoludnie symbolicky odzvonia starému roku. Zostrih detských želaní uvidia dospelí obyvatelia mesta na tradičnej nočnej silvestrovskej šou na pódiu pri súsoší Immaculata.

Program sa začne o 22. hodine. Bobriková spresnila, že jeho štruktúru zostavili tak, aby nálada k polnoci správne gradovala. Na prelome rokov 2005 - 2006 si predstavitelia mesta symbolicky štrngnú na zdravie so všetkými Košičanmi a zábava bude pokračovať do jednej hodiny Nového roka. Chýbať nebude silvestrovský ohňostroj. V programe vystúpia skupiny The Bridge, Ščamba, A.B.B.A. Born Again, Peter Stašák, DJ Pepo a tanečná formácia Uno Star.

Posilnené budú hliadky mestskej i štátnej polície, k dispozícii budú zdravotníci. Na košickej Hlavnej ulici sa pri rozlúčke so starým rokom nebude predávať žiadne občerstvenie ani nápoje, dodala hovorkyňa.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/