(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Futbal: Košičania s veľkými nákupmi nerátajú, cieľ však nezmenili
@ Aktuálne -> Šport     Jan 12 2006 - 16:06 GMT
(TASR) - Líder druholigovej futbalovej súťaže po jesennej časti, tím MFK Košice začal víťazstvom 1:0 nad Artmediou Bratislava na umelej tráve v Prešove sériu prípravných stretnutí na jarnú časť súťaže. Od 3. januára je v príprave 24-členný káder hráčov, v ktorom je zatiaľ novým hráčom len Tomáš Boháčik z Podbrezovej, kam naopak zamieril Branislav Frajkor a v najbližšom čase pribudne brankár Martin Miščík, naposledy hrajúci v cyperskej Lakatamii Nikózia.

"O veľkých posilách ani neuvažujeme. Budeme vychádzať z jesenného kádra, v ktorom sa zvýšila konkurencia a v prípravných zápasoch dostanú hráči rovnakú šancu dostať sa do základnej zostavy. Teda aj tí, ktorí majú momentálne menšie zranenia Kráľ a Majoroš. Cieľ však zostal nezmenený - postup do najvyššej súťaže z prvého miesta, hoci ani najväčší súperi nezaháľajú a posilňujú sa. O to môže byť súťaž príťažlivejšia. Škoda, že posunutie jarného štartu II.ligy sme nevedeli skôr, plánované sústredenie v Turecku by sme mali neskôr. Vyvrcholenie fyzickej prípravy bude znovu vo Vysokých Tatrách, hoci bez lyží," povedal tréner Košičanov Ján Kozák st.

Aktuálny program jarnej prípravy MFK Košice:
14. januára o 13.00 HFC Humenné (v Prešove), 16.-25. januára sústredenie vo V. Tatrách, hotel Kontakt, v rámci neho 18. januára s Duklou B. Bystrica a 21. januára s Nitrou v Ružomberku, 25. januára v Prešove s Tatranom, 28. januára s Rimavskou Sobotou, 1. februára s Michalovcami (v Prešove), 4.-18. februára sústredenie v tureckej Antalyi (6 zápasov), zatiaľ dohodnuté 6. februára s Charkovom, 8. februára s Novosibirskom, 12. februára s LASK Linec a 14. februára s Leobenom (Rak.), po návrate 25. februára v Žiline a súpera ešte nemajú na posledný zápas 4. marca.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/