magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

DOVOLENKA SNOV v réžii Emila Horvátha - súťažte o 8 vstupeniek !!!
@ Kultúra -> Divadlo      May 22 2006 - 13:41 GMT
Reklamno-umelecká agentúra AMADEUS Vás pozýva na jednu z najlepších komédií anglického autora Johna Godbera. Rozpráva príbeh stredoškolského riaditeľa na penzii, ktorý si so svojou manželkou Yvonou, amatérskou maratónkyňou, kúpil svoj prvý karavan. Spolu sa vyberú na svoju vysnívanú "Dovolenku snov" na Yorkshirské pobrežie. Dovolenková idylka sa zmení po príchode mladej dvojice kempujúcej vedľa a vyznávajúcej iný spôsob prežitia idylickej dovolenky. Po zoznámení ich Steph a Grant pozvú na mužskú striptízovú šou. Hra graduje nepredvídanými situáciami, na ktorých sa určite dobre pobavíte. Hru režíroval Emil Horváth a uvidíte v nej okrem režiséra Emila HORVÁTHA aj Vieru RICHTEROVÚ, Mareka APÁKA a Gabiku ŠKRABÁKOVÚ.

Predstavenie sa uskutoční 21.júna 2006 v Starej radnici (bývalé kino Slovan) o 19.30 hod. Vstupné 270,-Sk a 250,- Sk

+ + +

Reklamno-umelecká agentúra AMADEUS nám ako mediálnemu partnerovi ponúkla do súťaže 8 vstupeniek. To znamená, že štyria z vás môžu vyhrať po dve vstupenky v hodnote 250,- Sk.

Čo treba urobiť:

Pošlite e-mail na adresu [email protected]. Do predmetu e-mailu napíšte "SUTAZ". V e-maile uveďte svoje meno a kontakt na mobil. Dňa 19.06.06 (pondelok) vyžrebujeme s pomedzi všetkých súťažiacich spomínaných štyroch šťastlivcov. Výhercom oznámime výsledok telefonicky, zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:

Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]