magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

I. Krásnohorské renesančné dni - vyžrebovanie výhercov 40 vstupeniek !!!
@ Kultúra -> Podujatia      Jun 08 2006 - 14:51 GMT
Hrad Krásna Hôrka počas troch dní ožije históriou. Rytieri budú bojovať o priazeň dám. Armády dávnych čias sa stretnú na bojovom poli a predvedú Vám drsné časy minulosti, kedy vojna bola na dennom poriadku. Trhovníci Vás zasa pozvú na historický trh, kde za zvukov dobovej hudby predvedú svoje remeslo. Strelnica z luku a kuší bude iba jednou z mnohých atrakcií, ktoré si návštevník môže vyskúšať. Celé prostredie vyzdobené desiatkami farebných zástav, uličky obsypané slamou a množstvo historických kostýmov vytvoria prekrásnu historickú kulisu, ktorá sa dnes vidí snáď už len vo filmoch.

Na festivale účinkujú profesionálne aj amatérske súbory, ktoré patria medzi najlepšie vo svojej oblasti na Slovensku a v Maďarsku. Počas troch dní si všetci nájdu v programe svoje, nenásilnou formou sa vrátia do histórie a strávia príjemný deň v krásnom prostredí. To všetko, ale i mnoho ďalších atrakcií pre deti i dospelích Vás čaká na 1. Krásnohorských renesančných dňoch 9. - 10. - 11. júna 2006.

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom tejto akcie. Spolu s organizátormi (Hlavný organizátor: Peter LEGNÁR, Občianske združenie Tri ruže Rožňava; Spoluorganizátori: Obec Krásnohorské Podhradie, SNM - Múzeum Betliar) sme pre Vás pripravili súťaž o 40 vstupeniek. Z rekordného počtu 290 e-mailov sme vyžrebovai 10 výhercov, ktorí vyhrávajú po 4 vstupenky na tento jedinečný festival:

Ján Blanár

Nikoleta Koziková

Karol Kecer

Mgr. Erika Vaľková

Miroslav Mohyla

Zuzana Drahovská

Ing. Maroš TOMÁŠ

Mária Lazarová

Mgr. Marek Meščan

Slávka Barlaková


Všetkých sme o výhre už oboznámili aj telefonicky...

Pre ostatných, na ktorých sa šťastie tentokrát neusmialo už iba dodávam, že vstupenky si môžu ešte zakúpiť na mieste akcie. Viac podrobností o akcii a program nájdete na stránke: www.krasnohorskepodhradie.sk.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]