magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

DOVOLENKA SNOV v réžii Emila Horvátha - vyžrebovanie výhercov 8 vstupeniek !!!
@ Kultúra -> Divadlo      Jun 20 2006 - 13:48 GMT
Jedna z najlepších komédií anglického autora Johna Godbera - DOVOLENKA SNOV, ktorú si už dnes (21.6.06) o 19.00 môžete pozrieť v Starej radnici (bývalé kino Slovan), Vás isto nenechá na pochybách o svojej povesti. Rozpráva príbeh stredoškolského riaditeľa na penzii, ktorý si so svojou manželkou Yvonou, amatérskou maratónkyňou, kúpil svoj prvý karavan. Spolu sa vyberú na svoju vysnívanú "Dovolenku snov" na Yorkshirské pobrežie. Dovolenková idylka sa zmení po príchode mladej dvojice kempujúcej vedľa a vyznávajúcej iný spôsob prežitia idylickej dovolenky. Po zoznámení ich Steph a Grant pozvú na mužskú striptízovú šou. Hra graduje nepredvídanými situáciami, na ktorých sa určite dobre pobavíte. Hru režíroval Emil Horváth a uvidíte v nej okrem režiséra Emila HORVÁTHA aj Vieru RICHTEROVÚ, Mareka APÁKA a Gabiku ŠKRABÁKOVÚ.

+ + +

Reklamno-umelecká agentúra AMADEUS nám ako mediálnemu partnerovi ponúkla do súťaže 8 vstupeniek. My sme vyžrebovali štyroch z vás, ktorí vyhrávajú po dve vstupenky každú v hodnote 250,- Sk.

Tu sú ich mená:

Eva Kissova

Jan Trembulak

Ing. Jana Špaková

Rastislav Popovič


Výhercov sme o výhre už informovali aj telefonicky...

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]