magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie o zmenách v MHD
@ Doprava -> Oznamy      Aug 30 2002 - 09:09 GMT
Od pondelka 2. 9. 2002 bude MHD vzhľadom na ukončenie výluky električkovej trate Hotel Strojár - VSS, križovatka, na ukončenie platnosti II. stupňa letného obmedzenia, na celkovú zmenu grafikonu električkových liniek „R“ a na čiastkové zmeny u autobusových liniek „RA“ premávať s nasledovnými zmenami oproti stavu platnému počas letných prázdnin:
1. Električkové linky č. 3, 4 a 7 budú premávať po pôvodných trasách.
2. Električkové linky „R“ budú premávať cez pracovné dni podľa zmenených cestovných poriadkov (obnovenie mimošpičkovej prevádzky linky R7).
3. Obnovuje sa premávka trolejbusovej linky č. 70 a autobusových liniek č. 35, 54 a 55.
4. Zriaďuje sa bezprestupové spojenie ahanovce, obec - Vstupný areál železiarní a späť (cez Sídlisko ahanovce), a to na a po každej pracovnej zmene v železiarňach.
5. Na všetkých linkách „RA“ sú spoje pri dovoze na 8.00 hod posunuté o 5 minút skôr a spoje pri odvoze po 15.36 hod posunuté o 5 minút neskôr.
6. Opätovne budú premávať všetky spoje označené „c“ na linkách č. 22, 25, 28, 29 a 52.

Prevádzka električkovej linky „W" sa obnovuje už od nedele 1. 9. 2002.

Košice 28.8.2002

Dopravný podnik mesta Košice, a. s.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]