magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Štefan Margita v Dome umenia, VYŽREBOVANNIE súťažte o 10 vstupeniek v hodnote 3000 ,- Sk
@ Kultúra -> Koncerty      Oct 26 2006 - 10:31 GMT
Agentúra AMADEUS pozýva všetkých priaznivcov dobrej hudby na galakoncert Štefana Margitu pri príležitosti jeho životného jubilea 50 rokov. Už túto nedeľu (29. októbra) o 19.00 hod. sa vám predstavia Štefan Margita - tenor, Andrea Kalivodová - mezzosopranistka, Kateøina Englichová - harfa, Leoš Svárovský - dirigent a Štátna filharmónia Košice v Dome umenia. Je to jediný koncert na Slovensku!

+ + +

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom akcie. Spolu s organizátorom - agentúrou AMADEUS sme pre Vás pripravili súťaž o 10 vstupeniek na tento jedinečný koncert. Každý z 5 vyžrebovaných účastníkov súťaže vyhráva po 2 vstupenky v hodnote 300,- Sk.

Ak ste do dnešného štvrtku (26. októbra) poslali e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) ste uviedli heslo: "MARGITA", boli ste zaradení do žrebovania a možno práve Vaše meno nájdete medzi výhercami.

VÝHERCOVIA:

Csordásová Henrieta

Rudolf Takács

Katarína Fujeriková

Róbert Oravec

Mária Sedláková


Výhercom srdečne blahoželáme! Všetkých budeme o výhre informovať aj telefonicky...

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]