magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie DPMK o uzávierke Popradskej ulice v smere od križovatky s Bardejovskou ku križovatke s Toryskou ulicou
@ Doprava -> DPMK      Nov 15 2006 - 09:40 GMT
Od stredy 15. 11. 2006 (približne od 7.30 hod.) približne do piatku 17. 11. 2006 večera bude počas opravy vozovky uzavretá Popradská ulica (len v smere od križovatky s Bardejovskou ulicou ku križovatke s Toryskou ulicou).

Dotknuté autobusové linky MHD budú v dotknutom smere premávať po obchádzkových trasách s týmito zmenami umiestnenia zastávok:

1. Linka č. 15
Vynechá zastávky „Trebišovská“, „Žilinská“ a „Hodonínska“. Na obchádzkovej trase bude dočasne zastavovať na zastávkach „DPMK“, „Spoločenský pavilón“ (bežná zastávka nočnej linky č. 105 na Bardejovskej ulici) a „OD Terasa“ (bežná zastávka nočnej linky č. 105 na Triede SNP).

2. Linka č. 17
Vynechá zastávky „Michalovská“, „Trebišovská“ a „Žilinská“. Na obchádzkovej trase bude dočasne zastavovať na zastávkach „Spoločenský pavilón“ (bežná zastávka nočnej linky č. 105 na Bardejovskej ulici), „OD Terasa“ (bežná zastávka nočnej linky č. 105 na Triede SNP) a „Mestský magistrát“ (na Toryskej ulici v smere na S. KVP).

DPMK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]