magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

YAMATO - The Drummers of Japan - súťažte o 6 vstupeniek
@ Kultúra -> Koncerty      Jan 12 2007 - 15:22 GMT
Tradičný bubenícky súbor YAMATO - The Drummers of Japan vypredáva haly po celom svete a znova predvedie svoju šou 22. februára 2007 v Steel Aréne aj nášmu publiku. Meniaci sa rytmus, rozdielna intenzita úderov, za hrsť vtipu a dokonalý súlad desiatky ľudí dokážu vo výslednom efekte snáď aj nemožné.

Skupinu YAMATO založil v roku 1993 Masa Ogawa. Súbor vznikol v Nare, ktorá je považovaná za kolísku japonskej kultúry. V súčasnosti táto formácia sídli v dedine Asuka a s tradičnými japonskými bubnami WADAIKO cestuje už viac ako 10 rokov po celom svete.

YAMATOOd svojho vzniku uskutočnila spomínaná zostava vyše 1000 predstavení v Ázii, Európe a Amerike, ktoré vzhliadlo cez milión ľudí. Behom tejto veľkolepej dynamickej šou, v ktorej sa bubnovanie mieša s tradičnými japonskými motívmi je použitých niekoľko desiatok originálnych japonských bubnov (vrátane bubna ODAIKO, vyrobeného z ohromného viac ako 400 rokov starého stromu).

Svetové turné formácie YAMATO sa začalo v auguste 1998 na festivale Fringe v Edinburgu, kde za svoje predstavenie obdržali cenu Spirit of Fringe. Po tomto úspechu dostal kolektív bubeníkov mnoho ponúk na vystupovanie a v nasledujúcom roku navštívil Veľkú Britániu, Holandsko, Belgicko, Nemecko a Rakúsko, kde spolu absolvovali až 70 predstavení. Boli tiež pozvaní na festival v Izraeli, pričom v Jeruzaleme predviedli hneď päť vystúpení za sebou. Rok 2001 im priniesol možnosť svetového turné, ktoré trvalo neuveriteľných 11 mesiacov. Odvtedy vždy v januári opúšťajú rodné Japonsko, aby celému svetu predviedli svoju jedinečnú bubnovú šou. Najväčší bubon skupiny váži 400 kilogramov a má priemer 1,7 metra. Ich bubenícka výbava od výmyslu sveta dokáže zaplniť celý kamión.

PREDPREDAJ VSTUPENIEK

VIAC INFO

+ + + S Ú  A Ž + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou GES pripravili pre všetkých našich návštevníkov súťaž o 4 vstupenky a 2 VIP vstupenky na toto jedinečné predstavenie. Čiže dvaja vyžrebovaní súťažiaci vyhrávajú po dve vstupenky v hodnote 990,- Sk a jeden šťastný pôjde na koncert s dvoma VIP vstupenkami!

Čo treba urobiť? Stačí ak do pondelka 19. februára pošlete e-mail s menom, priezviskom a vašim tel. číslom na adresu [email protected] a do predmetu správy (subjektu) uvediete heslo: "YAMATO". V ten istý deň poobede vyžrebujeme 3 výhercov, ktorých oboznámime o výsledku telefonicky. Zároveň podáme informáciu, kde si majú prísť po vstupenky. Mená výhercov budú uverejnené aj na internete.

Upozornenie:
Ak niekto do súťaže pošle dva a viac e-mailov z rovnakej adresy, bude zo súťaže vyradený. E-maily, ktoré budú obsahovať pripojené prílohy, budú vymazané a nedostanú sa do súťaže!
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]