magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Výstavu Košice Tour pripravujú v spoločenskom centre Kohal
@ Aktuálne -> Rôzne      Jan 22 2007 - 12:13 GMT
(TASR) - Spolu 70 vystavovateľov sa prihlásilo na výstavu Košice TOUR zameranú na rozvoj turistického ruchu, ktorú na 24. až 26. januára pripravuje v košickom kongresovom a spoločenskom centre VH studio.

Premiéru mala výstava vlani, kedy ju obsadilo 53 vystavovateľov a pozrelo si ju vyše 8 500 návštevníkov. Ako dnes informoval tlačový tajomník výstavy Vladimír Mezencev, v tomto roku rozšírili organizátori výstavnú plochu z 1 200 na 1 800 štvorcových metrov a očakávajú aj viac návštevníkov ako vlani. Medzi tradičnými vystavovateľmi budú expozície partnerských miest Košíc - maďarského Miškovca a Vysokých Tatier.
Súčasťou bohatého sprievodného programu bude vyhlásenie 10 najobľúbenejších cestovných kancelárií (CK) na východnom Slovensku za rok 2006. Majitelia CK budú diskutovať o tom, ako sa stať kvalitnou CK a z iniciatívy Magistrátu mesta Košice sa uskutoční medzinárodný workshop zameraný na kooperáciu slovenských a maďarských zoologických záhrad.
Odborným garantom výstavy je časopis Cestovateľ.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]