magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

ABBA MANIA - najúspešnejšia ABBA Show odkedy skončila ABBA - VYŽREBOVANIE !!!
@ Kultúra -> Koncerty      Feb 21 2007 - 13:02 GMT
Projekt ABBA MANIA pristupuje k švédskej kultovej skupine ABBA, ktorej členovia Agnetha, Björn, Benny a Anni-Frid sa začiatkom 80-tych rokov rozhodli ísť každý vlastnou cestou, aj v najmenších detailoch. Dokonalé prevedenie hudby, spevu, scény, kostýmov, choreografie a svetiel robí z ABBA MANIE dokonalý koncert a show. Tisícky ľudí na koncertoch odrazu začnú tancovať a spievať a bavia sa naplno, akoby to bola skutočná ABBA.

Nespočetné videoklipy, fotky a platne pomohli vyvinúť dokonalú ABBA MANIU. V zvukovom štúdiu sa vyfiltrovali vokálne časti a hudba a najlepší londýnski vokalisti a muzikanti ich študovali celé týždne. Nepochybný úspech ABBA MANIE v podobe viac ako 1,000,000 divákov v Európe je založený na autentickosti každého jedného zvuku dotiahnutého do najmenších detailov. Každý záhyb lesklých bielych kostýmov a každé gesto spevákov je autentické.

Svetelná pyramídová scéna s rotujúcim bielym klavírom Bennyho na točiacom sa podstavci, svetielkujúca točiaca sa disco guľa, biele lesklé kostýmy a lahôdky pre uši ako „Mamma Mia“, „Waterloo“ alebo „Dancing Queen“ divákov dvíhajú zo stoličiek. Vítajú každú pieseň spontánnym aplauzom a spievajú so skupinou na javisku piesne švédskej kultovej skupiny, ktorá si získala celú generáciu a hrá sa dodnes. Je to ABBA-fenomén, ktorí zažijete vo fascinujúcom koncerte ABBA MANIA. 21 svetových hitov v najlepšom ABBA koncerte od éry ABBA. ABBA MANIA je jednoducho ABBA. Už 23.2.2007 v košickej - STEEL ARÉNE!

+ + + V Y Ž R E B O V A N I E + + +

Portál CASSOVIA.SK v spolupráci s agentúrou Feeling pripravili pre všetkých návštevníkov portálu cassovia.sk súťaž o 10 vstupeniek a 4 VIP vstupenky na toto jedinečné predstavenie. Dnes sme spomedzi 412 platných e-mailov vyžrebovali 7 šťastých, ktorí si koncert pozrú zadarmo! Tu sú ich mená:

Monika Palenčarová
Peter Volko
Filip Štofa
Barbora Onderková
Peter Lučivjansky
Jana Hekelová
Veronika Tolnayová


Všetkých vyžrebovaných výhercov sme už kontaktovali aj telefonicky...

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]