magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Nové možnosti riadenia firemných procesov v Hoteli Bankov.
@ Aktuálne -> Rôzne      Mar 23 2007 - 12:05 GMT
Nové možnosti riadenia firemných procesov, ich správa a optimalizácia sú dôležitými faktormi pre exaktné manažérske rozhodnutia a prenikajú z veľkých podnikov aj smerom k segmentu malých a stredných podnikov.

SOFTIP a.s. organizuje v týchto dňoch komunikačnú kampaň s názvom "Sila partnerstva“, ktorej sprievodnou akciou je aj Roadshow po slovenských mestách. Najbližšia akcia v Košiciach bude dňa 29. marca v Hoteli Bankov v Košiciach.

Hlavná časť, ktorá bude patriť prezentácii riešení SAP pre malé a stredné podniky a demonštrácií možnosti softvéru v sfére, ktorá je pre väčšinu zákazníkov najpodstatnejšia. Funkčnosť systému bude prezentovaná v oblasti riadenia rôznych firemných procesov (napríklad miezd a personalistiky, financií, nákupu, predaja, skladového hospodárstva, výroby a CRM).

Roadshow 2007 bude mať exkluzívnu aj svoju show stránku. Na partnerov a zákazníkov SOFTIPu čaká zážitková gastronómia, degustácia vín z oblasti Tokaja, technické novinky firmy BaSys a predvádzacie jazdy noviniek vozidiel BMW.

Pre všetkých záujemcov, ktorí majú záujem roadshow navštíviť tu je možnosť zaregistrovať sa. Viac informácií na:

www.softip.sk   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]