magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

MF odobralo spoločnosti TUTOVKA licenciu na prevádzkovanie stávkových hier.
@ Aktuálne -> Rôzne      Apr 10 2007 - 14:56 GMT
(TASR) - Ministerstvo financií (MF) SR odňalo právnickej osobe TUTOVKA, s. r. o., so sídlom v Košiciach, Južná trieda 125, IČO: 36 214 965 individuálnu licenciu na prevádzkovanie stávkových hier (kurzových stávok) z dôvodu porušovania ustanovení zákona o hazardných hrách.

Kontrola, ktorú v spoločnosti Tutovka vykonal Daňový úrad Košice I., zistila porušenie ustanovení herného plánu, a to nedodržanie lehôt na vyplácanie výhier, nedodržanie minimálnej výšky finančnej zábezpeky, ktorú musí prevádzkovateľ hazardnej hry zachovávať počas celého obdobia platnosti licencie, ako aj nedodržanie termínov na uhrádzanie odvodov.
Zároveň MF vylúčilo odkladný účinok rozhodnutia o odňatí individuálnej licencie.
Spoločnosť TUTOVKA, s. r. o., Košice v zákonnej lehote podala voči rozhodnutiu MF o odňatí individuálnej licencie rozklad (odvolanie), ktorý minister financií 2. apríla 2007 zamietol.
Ministerstvo preto upozorňuje, že spoločnosť TUTOVKA, s. r. o., Košice prevádzkuje stávkové hry (kurzové stávky) v rozpore s platným právnym poriadkom SR a neodporúča hráčom zúčastňovať sa na stávkových hrách (kurzových stávkach) v stávkových kanceláriách spoločnosti TUTOVKA.
TASR o tom informoval hovorca MF Miroslav Šmál.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]