magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie DPMK o výluke električkovej dopravy z úseku Zimná – Štadión Technickej univerzity
@ Doprava -> DPMK      May 22 2007 - 10:52 GMT
Od štvrtka 24. 5. 2007 7.30 hod cca do nedele 27. 5. 2007 19.00 hod bude kvôli nutnej oprave koľajníc v slučke Štadiónu Technickej univerzity vylúčená električková doprava z úseku Zimná – Štadión Technickej univerzity

Pritom dôjde k týmto zmenám v električkovej MHD:
1.Linky č. 7 a R4 budú premávať len po amfiteáter.
2.Linka č. 7 bude v zastávke „Stará radnica“ naviac zastavovať aj na stanovišti liniek č. 6, 9 a R3 na Ul. Čsl. armády (v oboch smeroch).

Vo vylúčenom úseku nebude premávať žiadna náhradná doprava. Cestujúci majú možnosť použiť autobusové linky MHD č. 12, 13, 29 a 32 bežne premávajúce vo vylúčenom úseku resp. v jeho časti.


Pri prestupoch vyvolaných prerušením bežne priameho spojenia platí jednorazový cestovný lístok z prvého použitého dopravného prostriedku aj v druhom použitom dopravnom prostriedku, ak je aj v ňom označený (na opačnom konci lístka).


Košice 22. 5. 2007
DPMK   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]