magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

II. Krásnohorské renesančné dni - vyžrebovanie výhercov 50 víkendových vstupeniek
@ Kultúra -> Podujatia      Jun 07 2007 - 16:42 GMT
Už tento víkend v rámci renesančných dní na Krásnej Hôrke domáci i zahraniční návštevníci budú mať možnosť zažiť skutočný renesančný deň so všetkým, čo k nemu patrí. Ukážky remeselnej práce sa budú prelínať s vystúpeniami pocestných komediantov, šermiarov, kráľovských sokoliarov, či lukostrelcov na ozajstnom renesančnom trhu. Dramatické chvíle raného novoveku sprítomnia ukážky bojových umení a rytierov na turnaji. Za tónov lutny a flauty si hostia budú môcť pochutnať na skutočných gastronomických chuťovkách renesančnej kuchyne.

Spolu viac ako 170 účinkujúcich:
IGRICEK (MR)
Magna Moravia – skupina mušketierov (ČR)
Via Cassa – skupina historického šermu (SR)
Templári (SR)
Aramis (SR)
Füzéri várvédõk (MR)
Aranysarkanytyús lovagok (MR)
Lovas íjászok (MR)
Debreceni Lovagrend (MR)
Šeherezáda – brušný tanec (SR)
Kancioneta (ČR)
Memento mori (ČR)
DESTRIERS

To všetko, ale i mnoho ďalších atrakcií pre deti i dospelích Vás čaká na II. Krásnohorských renesančných dňoch 8. - 10.6.2007.

+ + + V Y Ž R E B O V A N I E + + +

Portál CASSOVIA.SK je mediálnym partnerom tejto akcie. Spolu s organizátormi (Hlavný organizátor: Peter LEGNÁR, Občianske združenie Tri ruže Rožňava; Spoluorganizátori: Obec Krásnohorské Podhradie, SNM - Múzeum Betliar) sme pre Vás pripravili súťaž o 50 vstupeniek. Každý vyžrebovaný účastník súťaže vyhráva 5 víkendových vstupeniek v hodnote 250,- Sk. Tu sú mená 10 šťastlivcov, ktorí si spríjemnia víkend na Krásnej hôrke spolu s rodinami, či priateľmi zadarmo:

Petra Kasanická
Ondrej Horniak
Tatiana Majcherová
Lucia Bérešová
Bernard Sutor
Dennis Olzer
Ivanisinova Martina
Henrich Lužák
Iveta Liptáková
Marian Kresak


Všetkých výhercov sme už o výhre informovali aj telefonicky...

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]