magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tenis-Fed: V Steel aréne v úvodnej dvojhre Hantuchová proti Timotičovej.
@ Aktuálne -> Šport      Jul 13 2007 - 12:41 GMT
(TASR) - V úvodnej dvojhre barážového stretnutia o účasť v II. svetovej skupine tenisového Pohára federácie medzi Slovenskom a Srbskom v košickej Steel aréne nastúpia v sobotu o 16.00 proti sebe Daniela Hantuchová a Ana Timotičová. V druhom singli si na tvrdom povrchu značky latex-it zmerajú sily slovenská dvojka Dominika Cibulková a aktuálna svetová trojka Jelena Jankovičová. Rozhodol o tom piatkový žreb v Košiciach.

Nedeľňajší program otvorí o 14.00 súboj tímových jednotiek Hantuchovej a Jankovičovej, v záverečnej dvojhre by sa mali predstaviť Cibulková s Timotičovou. Celé stretnutie vyvrcholí štvorhrou, do ktorej slovenský kapitán Mojmír Mihal nominoval pár Hantuchová, Janette Husárová, jeho srbský kolega Dejan Vraneš počíta s dvojicou Jankovičová, Vojislava Lukičová. Srbky nastúpia v Košiciach bez finalistky Roland Garros Any Ivanovičovej, ktorá utrpela počas zápolení vo Wimbledone zranenie menisku a lekári jej odporučili dvojtýždňovú pauzu.
Slovenky v apríli v zápase 1. kola II. svetovej skupiny prehrali na antuke v bratislavskom NTC s Českom 0:5, teraz budú bojovať o zotrvanie v druhej osmičke. Srbky si zabezpečili účasť v baráži vďaka úspešnému vystúpeniu na turnaji I. skupiny euro-africkej zóny v bulharskom Plovdive. Košická Steel Aréna bude vôbec po prvý raz dejiskom významného tenisového podujatia. V úlohe hlavnej rozhodkyne stretnutia Slovensko - Srbsko sa predstaví Britka Denise Parnellová, hrá sa s loptičkami značky Wilson.


Program fedcupového stretnutia Srbsko - Slovensko:
sobota:
16.00 Daniela Hantuchová - Ana Timotičová, Dominika Cibulková - Jelena Jankovičová
nedeľa:
14.00 Hantuchová - Jankovičová, Cibulková - Timotičová, Hantuchová, Janette Husárová - Jankovičová, Vojislava Lukičová   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]